Bright access

Glasvezel voor ondernemers

Onze partner Bright Access heeft jarenlange ervaring met het leveren van dataverbindingen. Het bedrijf brengt glasvezel letterlijk en figuurlijk binnen het bereik van het MKB, doordat zij complete bedrijventerreinen ontsluiten. Dat doen ze ook bij ons in de regio. Hierdoor zijn de glasvezelaansluitingen van Bright Access voordelig en flexibel, en is uw bedrijf snel klaar voor het werken in de cloud. Want laten we eerlijk zijn: tegenwoordig is een glasvezelaansluiting gewoon een nutsvoorziening. Daarom maken wij het u samen met Bright Access zo makkelijk mogelijk.

Open model

Bij Bright Access bent u vrij om uw eigen ICT-leverancier te kiezen. Dit biedt diverse voordelen wanneer u de dienst bij Connectium af neemt, vooral in combinatie met diverse andere diensten van, denk aan de Online Werkplek, Online Back-up, Hosted Exchange en VoIP. Wij kunnen u natuurlijk helpen bij het adviseren en het inrichten van deze diensten. Kortom: u krijgt altijd maatwerk.

Besparen

De tijd waarin glasvezel schreeuwend duur was, is nu echt voorbij. Door alle diensten via de glasvezelverbinding te laten lopen, kunt u flink besparen. U betaalt namelijk minder voor abonnementen en gesprekskosten. Daarnaast kan alle bestaande infrastructuur zoals analoge lijnen, ISDN, DSL en kabel worden opgezegd. Met een glasvezelverbinding bespaart u dus niet alleen tijd door sneller internet, maar ook geld.

Voor ondernemers, door ondernemers

Samen met Bright Access zorgen we ervoor dat ondernemers gebruik kunnen maken van een stabiele glasvezelverbinding. Door onze nauwe samenwerking kunnen we ervoor zorgen dat u op een laagdrempelige manier aangesloten kunt worden op de digitale snelweg. Zo kunt u via ons uw verbinding regelen. Gewoon, gemakkelijk via uw vertrouwde partner.
Meer weten over glasvezel voor uw bedrijf of vragen over een van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op via 0548-722045 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u meer weten over Bright Access ga dan naar www.brightaccess.nl.

Cookie instellingen


┬ę Connectium. Alle rechten voorbehouden.